eSIM për udhëtaret që vizitojnë Italinë

Udhëtoni kudo në Itali me esim pako interneti të shpejtë dhe të lirë

3GB eSIM

8.99 € 5.99€
 • Vodafone, Wind Italy
 • Data 3 GB
 • 30 Ditë Aktive

5GB eSIM

11.99 € 8.99 €
 • Vodafone, Wind Italy
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

10GB eSIM

16.99 € 12.99 €
 • Vodafone, Wind Italy
 • Data 10 GB
 • 30 Ditë Aktive
Vëmendje:

Para se të porositni eSim ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

e-SIM kudo në Itali për vetëm 10 Sekonda aktivizim!

Shpejtësi Maksimale

Ne nuk ua ngadalësojmë shpejtësinë e internetit roaming në Itali. Ju garantohet qasje super të shpejtë në internet me paketat tona eSim

Harta e mbulueshmërisë

Lidhuni me rrjetet më cilësore në Itali. Ne ju ofrojmë jo vetëm çmimet më të volitshme, por edhe mbulim të gjerë në më shumë se dy rrjete.

Garancia për Kthimin e Parave

Nëse SIM-i juaj i Udhëtimit nuk funksionon siç pritet, ju kthejmë paratë. Aq e thjeshtë është! Nëse keni ndonjë problem me kompatibilitetin e telefonit tuaj me eSIM-in tonë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Shumë e thjeshtë dy hapa

Ndiqni udhëzimet e instalimit

Së pari, zgjidhni një paketë interneti eSIM për Itali ose ku ndodheni aktualisht. Mund të gjeni gamën tonë të plotë të kartave eSIM tek KudoSim.

Pas blerjes së eSIM-it, zakonisht do të merrni një Kod QR përmes emailit brenda 5 minutave.

Skano QR Kodin me kamerë të telefonit

Pasi të merrni Kodin QR nga ne, hapni kamerën e telefonit tuaj dhe thjesht skanoni kodin. Ky hapi i lehtë ju çon drejt një lidhjeje të menjëhershme me internet.

Lidhje Automatike

Menjëherë pas skanimit të Kodit QR, telefonit tuaj do t'i ofrohet qasje në internet. Pa vonesa, pa pritje të gjata – vetëm një lidhje e shpejtë dhe e sigurt me botën online, falë KudoSim.

Ku do që shkon internetin e ke në xhep

KudoSim ju mbulon në Roma, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Firenze, Bari, Catania dhe kudo në Itali me internet 4G/5G.

Ky plan eSIM ju siguron qasje të shpejtë dhe të besueshme në internet në qytetet kryesore të Italisë dhe në të gjithë vendin, duke ju ofruar lidhje të qëndrueshme kudo që ndodheni. Ideali për udhëtarët që dëshirojnë të shijojnë bukuritë e Italisë, nga qendrat e mëdha urbane deri tek zonat më rurale, me akses të pandërprerë në internet për të gjitha nevojat tuaja të komunikimit dhe informacionit.

All Right Reserved By KudoSim L.LC Biznes i regjistruar : New Castle Landing Drive Delaware DE 19709 United States

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
 • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
 • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States