Internet Mobil i Shpejtë 4G/5G Kudo me KudoSim

Paguaj sigurtë me kartelë

Rrini të lidhur kudo që të shkoni me KudoSim: eSIM me shpejtësi 4G/5G

kudosim internet 5g ne europe dhe bote esim-01

Lidhje Globale

Me Kudo eSIM, eksploroni çdo kontinent pa u ndalur. Qofshin udhëtimet në Europë, Amerikën e Veriut, Azinë, apo Afrikën, jini gjithmonë të lidhur me internet.

Pa Tarifa Roaming

Udhëtoni pa shqetësime me Kudo eSIM. Harroni faturave të papritura të roamingut dhe shijoni lirinë e vërtetë të udhëtimit.

SIM Kartela Aktive

Përdorni Kudo eSIM dhe mbajeni kartën tuaj fizike aktive. Pranoni thirrje dhe SMS ndërkohë që shijoni shërbimet e internetit nga eSIM.

Aktivizim i Menjëhershëm

Hapni botën tuaj me një klikim. Aktivizimi i Kudo eSIM është i thjeshtë dhe i menjëhershëm pas pagesës, pa procedura të mërzitshme.

Ku po shkon kësaj here? Çdo udhëtim fillon me një hap - filloni tuajin me ne.

Zgjidhni destinacionin fillimisht, pastaj planin e pakove të internetit eSIM që përputhet me nevojat tuaja!

esim kudo coverage
EUROPE 4G/5G
Kudo sim ju mbulon në gjithë Europen

Me një pako ju mbulojmë ne +60 shtete me eSIM

Shumë thjeshtë

Ndiqni udhëzimet e instalimit

Zgjidhni Paketën Tuaj eSIM: Nisni udhëtimin tuaj me një zgjedhje të zgjuar. Përpara se të niseni, zgjidhni paketën e duhur të internetit eSIM për destinacionin tuaj nga gama jonë e gjerë në KudoSim. Pavarësisht ku jeni duke udhëtuar, ne kemi një zgjidhje për ju.

Procesi i Lehtë i Blerjes dhe Aktivizimit: Pas zgjedhjes së paketës suaj, blerja e eSIM-it është e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Do të merrni një Kod QR përmes emailit brenda vetëm 5 minutave pas blerjes, duke ju mundësuar një aktivizim të shpejtë dhe të lehtë të shërbimit tuaj të internetit.

Pakot eSIM Europë Plus 39 Shtete

3GB eSIM

6.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 3 GB
 • 60 Ditë Aktive

5GB eSIM

9.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 5 GB
 • 60 Ditë Aktive

10GB eSIM

14.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 10 GB
 • 60 Ditë Aktive

20GB eSIM

24.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 20 GB
 • 30 Ditë Aktive

50GB eSIM

34.99 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 50 GB
 • 30 Ditë Aktive

PA LIMIT eSIM

42.00 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data PA LIMIT GB
 • 15 Ditë Aktive

Para se të aktivizoni ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

Pako për europë ju mbulon në këto shtete

esim kudo coverage
EUROPE 4G/5G
Kudo sim ju mbulon në gjithë Europen