Kontrolloni listën tonë të telefonave të përshtatshëm me eSIM për të parë nëse telefoni, tableti, laptopi, ose ndonjë pajisje tjetër e juaja është e përshtatshme me eSIM.

Pajisjet që funksionojnë me esim

Apple iOS / Iphone

Kartat tona eSIM funksionojnë me të gjithë iPhone dhe iPad me Dual SIM, përfshirë iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13, dhe më shumë.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Plus

iPhone 15

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Plus

iPhone 14

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro

iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE (2020)

iPhone SE (2022)

Kujdes: iPhone X (2018) nuk funksionon me eSim.

Android / Samsung etj

Shumë nga telefonat më të mirë Android mbështesin eSIM, përfshirë telefonat e fundit të Samsung Galaxy dhe Google Pixel.

Google Telefona me eSIM:

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 / 8a

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 / 7a

Google Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 / 6a

Google Pixel 5

Google Pixel 4 / 4a

Google Pixel 4 XL

Google Pixel 3

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3a

Google Pixel 3a XL

Samsung me eSIM:


Samsung Galaxy S24 / 5G

Samsung Galaxy S23 / 5G

Samsung Galaxy S23+ / 5G

Samsung Galaxy S23 Ultra / 5G

Samsung Galaxy S22 / 5G

Samsung Galaxy S22+ / 5G

Samsung Galaxy S22 Ultra / 5G

Samsung Galaxy S21 / 5G

Samsung Galaxy S21+ / 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra / 5G

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Fold 4

Kujdes: Samsung modelet Galaxy "FE" nuk funksionojne me esim.

Huawei me eSIM:

Huawei P40

Huawei P40 Pro

Huawei Mate 40 Pro

Kujdes: Huawei P40 Pro+ nuk funksionon me eSIM.

Motorola me eSIM:

Motorola Razr (2019)

Motorola Razr 5G

Motorola Razr 40

Motorola Razr 40 ULTRA

Motorola EDGE 40 Pro

Motorola G53 5G

Nokia me eSIM:

Nokia G60 5G

Nokia X30 5G

Nokia XR21

Oppo me eSIM:

Oppo Find N2 Flip

Oppo Find X3 Pro

Oppo Find X5

Oppo Find X5 Pro

Oppo Reno 5 A

Oppo A55s 5G

Oppo Reno6 Pro 5G

Xiaomi me eSIM:

Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 13

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Pro

Windows

Pajisjet Microsoft Surface që ekzekutojnë Android funksionojnë me eSIM-të e Kudo eSim. Kontrolloni specifikat e pajisjes tuaj.

Surface Duo 2

Surface Duo

KudoSim Shërbimi më i avancuar për internet në telefonin tuaj!

Rri i lidhur kudo që të shkoni me esim 4G / 5G

Internet Kudo Esim

Funksionon kudo në çdo kontinent të botës. Lidhu me internet në Europe, SHBA, Azi, Afrikë kudo!

Nuk ka tarifa Roaming!

Udhëtoni lirshëm kudo pa frikën e faturave të papritura.

SIM Karta Juaj vazhdon të jetë aktive

Përdorimi i shërbimit KUDO ESIM ju mundëson të përdorni njëkohësisht edhe kartelën tuaj fizike për të marrë thirrje dhe SMS.

Aktivizim Instant!

Nuk keni nevojë për procedura, aktivizimi ju bëhet menjëherë pas pagesës.

All Right Reserved By KudoSim L.LC

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
  • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
  • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States