Internet i shpejtë eSIM në Gjermani me pakot që ju përshtatet

Paketa Ekskluzive Kudo eSIM për Gjermaninë Euro 2024 ⚽🇩🇪

3GB eSIM

6.50€ 4.99€
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 3 GB
 • 30 Ditë Aktive

5GB eSIM

9.50 € 6.99 €
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

10GB eSIM

14.50 € 11.99 €
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

15GB eSIM

19.50€ 15.00€
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 3 GB
 • 30 Ditë Aktive

20GB eSIM

24.00€ 19.99 €
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

50GB eSIM

37.00 € 32.99€
 • Vodafone / T-Mobile / O2
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

Para se të porositni eSim ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

e-SIM kudo në Gjermani për vetëm 60 sekonda aktivizim!

Shpejtësi Maksimale

Ne nuk ua ngadalësojmë shpejtësinë e internetit roaming në Gjermani. Ju garantohet qasje super të shpejtë ne Internet eSim Unlimited apo eSIM Prepaid paketa që janë me lartë.

Harta e mbulueshmërisë

Lidhuni me rrjetet më cilësore në Gjermani. Ne ju ofrojmë jo vetëm çmimet më të volitshme, por edhe mbulim të gjerë në më shumë se dy rrjete në T-Mobile, Vodafone dhe O2.

Garancia për Kthimin e Parave

Nëse SIM-i juaj i Udhëtimit nuk funksionon siç pritet, ju kthejmë paratë. Aq e thjeshtë është! Nëse keni ndonjë problem me kompatibilitetin e telefonit tuaj me eSIM-in tonë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Shumë e thjeshtë dy hapa

Ndiqni udhëzimet e instalimit

Së pari, zgjidhni një paketë interneti eSIM për Gjermani ose ku ndodheni aktualisht. Mund të gjeni gamën tonë të plotë të kartave eSIM tek KudoSim.

Pas blerjes së eSIM-it, zakonisht do të merrni një Kod QR përmes emailit brenda 1 minuti.

Skano QR Kodin me kamerë të telefonit

Pasi të skanoni QR Kodin do lidheni në internet

Lidhje Automatike

Lidhja realizohet automatikisht në internet nga telefoni juaj mobil po sa të jeni ne Dubai

Disa nga qindra operatorë që bashkpunojmë në DE

KudoSim ju mbulon më operatorët me të mirë në Gjermani​

All Right Reserved By KudoSim L.LC - Biznes i regjistruar : New Castle Landing Drive Delaware DE 19709 United States

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
 • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
 • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States