Internet i shpejtë eSIM në SHBA, eSIM funksionon kudo me 4G/5G

3GB eSIM

6.50 €
 • T Mobile, Verizon
 • Data 3 GB
 • 30 Ditë Aktive

5GB eSIM

9.99€
 • T Mobile, Verizon
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

10GB eSIM

17.99 € 13.99 €
 • T Mobile, Verizon
 • Data 10 GB
 • 30 Ditë Aktive
Vëmendje:

Para se të porositni eSim ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

e-SIM kudo në SHBA për vetëm 3 Minuta aktivizim!

Shpejtësi Maksimale

Ne nuk ua ngadalësojmë shpejtësinë e internetit roaming. Ju garantohet qasje super të shpejtë në internet me paketat tona eSim

Harta e mbulueshmërisë

Lidhuni me rrjetet më cilësore. Ne ju ofrojmë jo vetëm çmimet më të volitshme, por edhe mbulim të gjerë në më shumë se dy rrjete.

Garancia për Kthimin e Parave

Nëse SIM-i juaj i Udhëtimit nuk funksionon siç pritet, ju kthejmë paratë. Aq e thjeshtë është! Nëse keni ndonjë problem me kompatibilitetin e telefonit tuaj me eSIM-in tonë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Shumë e thjeshtë dy hapa

Ndiqni udhëzimet e instalimit

Së pari, zgjidhni një paketë interneti eSIM dhe aktivizoni gjërsa jeni në Wifi.

Pas blerjes së eSIM-it, zakonisht do të merrni një Kod QR përmes emailit brenda 5 minutave.

Skano QR Kodin me kamerë të telefonit

Pasi të skanoni QR Kodin do lidheni në internet

Lidhje Automatike

The connection is automatically made to the internet from your mobile phone.

KudoSim ju mbulon më operatorët me të mirë me esim kudo në USA

All Right Reserved By KudoSim L.LC - Biznes i regjistruar : New Castle Landing Drive Delaware DE 19709 United States

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
 • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
 • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States