Përdorni internetin kudo në europë me super shpejtësi

Internet 4G/5G në të gjitha vendet evropiane, përfshirë Mbretërinë e Bashkuar dhe Zvicrën.

3GB eSIM

6.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 3 GB
 • 60 Ditë Aktive

5GB eSIM

9.50€
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 5 GB
 • 60 Ditë Aktive

10GB eSIM

14.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 10 GB
 • 60 Ditë Aktive

20GB eSIM

24.50 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 20 GB
 • 60 Ditë Aktive

50GB eSIM

34.99 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data 50 GB
 • 30 Ditë Aktive

PA LIMIT eSIM

42.00 €
 • Funksionon në 39 Shtete
 • Data PA LIMIT GB
 • 15 Ditë Aktive

Para se të aktivizoni ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

Paguaj sigurtë me kartelë

esim kudo coverage
EUROPE 4G/5G
Kudo sim ju mbulon në gjithë Europen

Me një pako ju mbulojmë ne +39 shtete me eSIM​

esim kudo coverage
EUROPE 4G/5G
Kudo sim ju mbulon në gjithë Europen