Pyetjet e Bëra më Shpesh & Përgjigjet FAQ

Kur fillon plani im eSIM?

Menjëherë pasi të keni skanuar kodin QR në telefonin tuaj, eSIM-i juaj do të aktivizohet dhe plani juaj eSIM do të fillojë. Ju lutemi vini re se nuk do të merrni një numër të ri. Ju mund të vazhdoni të merrni thirrje ose të bëni vetë thirrje duke përdorur numrin tuaj të zakonshëm.

A është e mundur të rinovoj ose zgjas planin e eSIM-it ?
Patjetër, ju mund të rinovoni ose të vazhdoni planin eSIM në rast që nuk e fshini eSIM-in nga pajisja juaj. Thjesht kur ju mbarohen MB-të, mund të porositni pako në faqen mbushje.kudoesim.com 
A është e mundur të barti esim-in nga një paisje në tjetrën?

Për fat të keq jo, pasi esimi që përdoret për udhetime është pa numer dhe e identikohet përmes IMSI gjë që nuk lejon të zhvendoset momentin që përdoret nga një telefon ose skanohet.

Cilat smartphone funksionojnë me eSIM?

Në faqen e mëposhtme do të gjeni të gjitha pajisjet që funksionojnë me eSIM të KudoeSIM. > https://kudoesim.com/telefonat-qe-funksionojne-me-e-sim

Si të konfiguroj eSIM-in në telefonin tim?

Pasi të bëni një blerje, ne do t’ju dërgojmë një email me një kod QR. Ju rekomandojmë që të konfiguroni eSIM-in në telefonin tuaj para udhëtimit tuaj. Sapë të shfaqet kodi QR në pajisjen tuaj, mund ta skanoni duke shkuar në “Settings” > “Mobile Data” > “Add Data Plan”. Smartfoni juaj do t’ju lejojë të emërtoni planin e ri të të dhënave dhe ta dalloni atë nga plani juaj i zakonshëm. Ju gjithmonë mund të zgjidhni ndërmjet planeve dhe shërbimeve të ndryshme. Ju lutemi, mbani lidhjen e ofruesit tuaj të zakonshëm para udhëtimit dhe lidheni për të gjitha thirrjet dhe shërbimet. Kur të mbërrini, thjesht aktivizoni “Data Roaming” në smartfonin tuaj dhe zgjidhni linjën që keni konfiguruar më parë. Për më shumë informacion mbi konfigurimin e eSIM-it tuaj, ju lutemi referohuni udhëzuesit për përdorues të iOS dhe Android dhe manualit të bashkëngjitur eSIM.

 
 
A mund të bëj thirrje dhe të dërgoj mesazhe SMS me eSIM?

Përdorimi i eSIM mundëson qasjen vetëm në internet dhe nuk përfshin një numër lokal për të marrë ose bërë thirrje apo dërguar mesazhe.

A është e mundur të ndaj internetin me pajisje të tjera?

Po, ju mund të përdorni internetin e eSIM-it tuaj në pajisje të tjera. Për ta bërë këtë, krijoni një ‘personal hotspot’ në pajisjen tuaj.

Kur do të marr eSIM-in tim?

Pas blerjes së eSIM-it, do të merrni menjëherë një konfirmim dhe kodin QR në adresën e email-it që keni dhënë.

Në çfarë kohe duhet të konfiguroj eSIM-in tim?

Konfiguroni eSIM-in tuaj para se të niseni, në mënyrë që kur të mbërrini në destinacionin tuaj, të duhet vetëm të aktivizoni planin e të dhënave dhe të ndizni të dhënat celulare. Nëse nuk e konfiguroni eSIM-in para se të niseni, do t’ju duhet Wi-Fi në aeroport për ta bërë këtë shpejt dhe lehtë dhe të filloni të përdorni planin tuaj të të dhënave menjëherë.

Si mund të ruaj numrin tim në WhatsApp?

Nuk duhet të bëni asgjë për të ruajtur numrin tuaj në WhatsApp. Numri juaj i vjetër do të mbahet përveç rastit kur aktivizoni një numër të ri në WhatsApp.

Cilën shpejtësi interneti mund të arrij me eSIM-in?

eSIM-i juaj mbështet shpejtësinë më të lartë të mundshme të internetit (5G/4G/LTE) që është në dispozicion lokal në vendin përkatës. Vetëm në rajone me mbulim të kufizuar të rrjetit, shpejtësia e internetit mund të jetë më e ulët në disa raste.

Sa herë mund të përdor eSIM-in tim?

eSIM-i juaj mund të instalohet vetëm një herë në një pajisje. Nuk është e mundur të përdorni të njëjtin kod QR për disa pajisje. Megjithatë, mund të ndani pakon tuaj të internetit me disa pajisje duke krijuar një hotspot.

 

Çfarë duhet të bëj nëse kam humbur ose fshirë kodin QR të eSIM-it tim?

Nëse keni vështirësi në gjetjen e kodit tuaj, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit në info@kudoesim.com. Një nga përfaqësuesit tanë do t’ju ndihmojë përmes LIVE CHAT ose email-it.

All Right Reserved By KudoSim L.LC

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
  • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
  • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States