Pako interneti për Diasporë

Udhëtoni nga Europa deri në Kosovë me internet KUDO

3GB eSIM
7.99€
/ 60 DITË
Çfarë përfshihet:
Në pako është përfshirë komplet:

EUROPA 🇪🇺 / BALLKANI / KOSOVA 🇽🇰
MË POPULLORE​ ★★★★★
5GB eSIM
10.99€
/ 60 DITË
Çfarë përfshihet:
Në pako është përfshirë komplet:

EUROPA 🇪🇺 / BALLKANI / KOSOVA 🇽🇰
10GB eSIM
17.99€
/ 60 DITË
Çfarë përfshihet:
Në pako është përfshirë komplet:

EUROPA 🇪🇺 / BALLKANI / KOSOVA 🇽🇰

Nga shtëpia juaj në Europë në Shtëpinë tuaj në Kosovë!

Jetoni në Europë, Ndjeni Kosovën: Zgjidhjeni më të mirë për Internet për Diasporën

Pse ju duhet Kudo eSIM

Shërbim i dëshmuar në cilësi dhe shpejtësi.

Kudosim ofron pakot me të përshtatshme për ju duke mos ju ngarkuar xhepin tuaj me qeshtjën e internetit.

Aktivizim Instant

KudoSim aktivizohet menjëherë pas blerjës dhe mund të shfyrtezohet mënjeherë.

Internet Kudo

Pavarësisht ku ndodheni ju do të jeni i lidhur në internet KUDO në EUROPË, BALLKAN DHE KOSOVË.

Operatorët me të mirë

Ju gjatë gjithë kohës do të lidheni vetëm në operatorët me të mirë për një lidhjë stabile.

Keni nevojë me shumë informacion

Shtetet ku funksionon KUDOSIM

Jemi krenar t’ju shfaqim listën tonë të mbuluëshmerisë me pakot tona

esim kudo coverage
EUROPE 4G/5G
Kudo sim ju mbulon në gjithë Europen

Me këtë pako ju mbulojmë ne +60 shtete me eSIM