eSIM që punon me shpejtë se orat e Zvicrës

Përjetoni lidhje të shpejtë me eSIM në Zvicër.

3GB eSIM

6.30 €
 • Lidhuni me Salt
 • Data 3 GB
 • 30 Ditë Aktive

5GB eSIM

9.30 €
 • Lidhuni me Salt
 • Data 5 GB
 • 30 Ditë Aktive

10GB eSIM

13.99 €
 • Lidhuni me Salt
 • Data 10 GB
 • 30 Ditë Aktive
Vëmendje:

Para se të porositni eSim ju lutem shikoni nëse telefoni juaj është në listë që pranon eSim: Shiko Këtu

Paguaj sigurtë me kartelë

e-SIM kudo në Zvicër për vetëm 10 Sekonda aktivizim!

Shpejtësi Maksimale

Ne nuk ua ngadalësojmë shpejtësinë e internetit roaming në Zvicër. Ju garantohet qasje super të shpejtë në internet me paketat tona eSim

Harta e mbulueshmërisë

Lidhuni me rrjetet më cilësore në Zvicër. Ne ju ofrojmë jo vetëm çmimet më të volitshme, por edhe mbulim të gjerë në më shumë se dy rrjete.

Garancia për Kthimin e Parave

Nëse SIM-i juaj i Udhëtimit nuk funksionon siç pritet, ju kthejmë paratë. Aq e thjeshtë është! Nëse keni ndonjë problem me kompatibilitetin e telefonit tuaj me eSIM-in tonë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Shumë e thjeshtë dy hapa

Ndiqni udhëzimet e instalimit

Së pari, zgjidhni një paketë interneti eSIM për Zvicër ose ku ndodheni aktualisht. Mund të gjeni gamën tonë të plotë të kartave eSIM tek KudoSim.

Pas blerjes së eSIM-it, zakonisht do të merrni një Kod QR përmes emailit brenda 5 minutave.

Skano QR Kodin me kamerë të telefonit

Pasi të skanoni QR Kodin do lidheni në internet

Lidhje Automatike

Lidhja realizohet automatikisht në internet nga telefoni juaj mobil po sa të jeni ne Zvicër

Disa nga operatorë që bashkpunojmë në CH

KudoSim: Ofrohet Mbulueshmëri në Zyrih, Gjenevë, Bazel, Lozane, Bern, Vinterthur, Lukern, Sankt Gallen, Lugano, Biel/Bienne, dhe kudo në Zvicër me internet 4G/5G.

All Right Reserved By KudoSim L.LC - Biznes i regjistruar : New Castle Landing Drive Delaware DE 19709 United States

KudoSim L.L.C. është një kompani amerikane me bazë në shtetin e Delaware, e cila vepron në një shkallë globale duke operuar në 190 shtete të ndryshme. Kjo kompani siguron shërbime të besueshme të mbështetura nga licensat amerikane dhe në përputhje të plotë me legjislacionin e shtetit të Delaware.
 • LIVE CHAT+1 874 12221 11info@kudosim.com
 • New Castle Landing DriveDelaware DE 19709United States